Miss Rouge 2012.09.03. 19:37

Az első nap...

Elkezdődött a 2012-13-mas tanév.
Végzős lettem. 

Már az első napon tanultunk, ami annyira nem para, de mégsem az igazi... Matekon közölte velünk a tanár, hogy még 246 nap van a matek érettségiig és ebből 157 a tanítási nap. (Ebből persze még lejönnek majd azok a napok, amelyik nap nincs matek óránk, szóval ez már megint kevesebb... Durva)
Kaptunk házi feladatot is matekból, amit Mókival megcsináltam így onlájnba. Most éppen egy másik példán törjük a fejünket. 
Kiderült, hogy a magyartanárom 5 hónapos terhes és kislánya lesz, a dekortanárom félállásban dolgozik ettől az évtől, így átvesz minket valaki más. Aki átvett volna minket, az elment a suliból, így az lesz a szakmai tanárunk, aki fél év múlva szül. Elment az igazgatóhelyettes és a régi magyartanár is, aki a könyvtárban ügyködött. Jött egy teljesen új magyartanár, aki férfi és úgy néz ki, mint valami igazi kocka... Naciba betűrt favágó ing, kontyba felkötött hosszú göndör haj, szemüveg és vékony, nyurga test. Nem akarom ledegradálni, mert a stílusa ellenére tény, hogy jól néz ki, de igazán ráférne egy "fazonigazítás". 
Ezeken felül semmi izgalmas nem történt ma. Buksi 12 nap után rágyújtott. Tudtam, hogy nem fogja kibírni, de azért büszke vagyok rá! A jó kis órarendem jövőhéttől változik, nem reménykedem semmi jóban...


A bejegyzés trackback címe:

https://carpediem-madame.blog.hu/api/trackback/id/tr294746348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása